+49 176 86457662

Shërbimi i Klientit

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

info@era-consulting.eu

Email për aplikantët

bewerbung@era-consulting.eu

+355 69 600 6529

Shërbimi i Klientit

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

info@era-consulting.eu

Email për aplikantët

bewerbung@era-consulting.eu

+355 69 600 6529

Shërbimi i Klientit

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

info@era-consulting.eu

Email për aplikantët

bewerbung@era-consulting.eu

ERA-Consulting,

European Recruitment Agency

Era Consulting është Agjensi Punësimi, e cila merret me ndërmjetësimin e punonjësve të kualifikuar.

Zyra kryesore ndodhet në Tiranë, Shqipëri.

Ne jemi një staf i ri dhe energjik, që ofrojme eksperiencë disa vjecare në fushën e rekrutimit, si dhe pasionin për punën që bëjme.

 

Ndërmjetësim Punësimi

Shpejtë
Individual
Thjeshtë
Sherbim Klienti


A. Jata
+355 69 600 6529

Adresa jonë e postës elektronike bewerbung@era-consulting.eu tani është e disponueshme për të gjithë aplikantët.

Unë quhem Alida Jata, Themeluese dhe Menaxhere e Era Consulting.

Une flas shqip, gjermanisht dhe anglisht.

Studimet Bachelor, i kam përfunduar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Dega Gjermanisht për perkthim dhe Interpretim.

Që prej vitit 2018, jam e vetëpunësuar si rekrutuese e punonjësve te kualifikuar.

Me Era Consulting, ju reduktoni kostot dhe kohën.

Në vitet e fundit, Gjermania ka mungesë puntoresh të kualifikuar pothuajse në cdo fushë, sidomos në fushën e mjekësise.

Për këte arsye ështe e rendësishme Themelimi i nje Kompanie Ndërmjetësimi Punësimi.

Ne asistojme punekërkuesit me konsulencë dhe përshpejtimin e procedurave për vizë pune gjermane, që do të thotë, punonjësit e kualifikuar, mund të vijnë më shpejt në Gjermani. 

Nëpermjet rekrutimit të punonjsve të kualifikuar, ne asistojme firmat që të rrisin kapacitetin e punës, si dhe njëkohësisht, asistojmë punëtoret e kualifikuar, që të zhvillohen profesionalisht.

Ne ndërmjetësojmë puntorë nga Ballkani Perendimor, si (Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia) si dhe nga Europa. Nëse është e nevojshme edhe nga Azia dhe India.

Oferta pune.

1.Software Developer

Kërkesat:

 • Diplomë në shkenca kompjuterike, teknologji automatizimi ose përvojë të gjerë profesionale si software developer
 • Eksperiencë në zhvillimin e softuerit me C#
 • Përdorimi praktik i mjeteve të tilla si git, Visual Studio dhe Azure DevOps
 • Përvoja me OPC UA dhe SQL është një avantazh
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze
 
2. Programues SPS

Kërkesat:

 • Trajnim teknik i përfunduar në inxhinieri elektrike, teknologji automatizimi ose specializim të ngjashëm.
 • Hapja ndaj inovacioneve të reja teknologjike
 • Njohuri te mirat që flet rrjedhshëm gjermanisht dhe anglisht

 

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi aplikoni: bewerbung@era-consulting.eu

Oferta për punë: Terapist profesional (m/f/d)
Vendndodhja: Passau, Gjermani

Ne jemi duke kërkuar për terapistë profesionistë të përkushtuar për të mbështetur ekipin tonë dhe për të ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm për pacientët tanë.

 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Zbatimi i trajtimeve të okupoterapisë sipas nevojave individuale të pacientëve.
 • Zhvillimi i planeve individuale të terapisë për të përmirësuar aftësitë motorike, njohëse dhe psikosociale.
 • Krijimi i planeve të terapisë dhe raporteve të progresit
 • Bashkëpunoni me mjekë, infermierë dhe profesionistë të tjerë në ekip.
 • Pjesëmarrja në  trajnim dhe edukim të vazhdueshëm.
 
Profili juaj:
 • Përfundoi trajnimin si terapist profesionist.
 • Përvojë profesionale në terapi okupacionale, mundësisht në fusha të ndryshme klinike.
 • Njohuri të metodave dhe teknikave të ndryshme të terapisë.
 • Empati, aftesi komunikimi dhe aftesi pune ne grup.
 • Certifikata e gjuhës gjermane B2 (Goethe, Telc, ÖSD)
 
Cfare ne ofrojme:
 • Pozicioni me kohë të plotë me paga dhe përfitime konkurruese.
 • Mundësi për zhvillim dhe trajnim profesional.

 

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi aplikoni: bewerbung@era-consulting.eu

 

Ergotherapeut

Funksionon kaq lehtë

Era Consulting ofron konsultat falas dhe pa asnjë detyrim.

Në vetëm me 5 hapa mund të aplikoni. Ne ju mbështesim në kërkimin e punës.

Ju na dërgoni dokumentet e aplikimit dhe ne i kontrollojmë ato.

Intervistë telefonike dhe individuale.

Interviste online nëpermjet rekrutesit, punëdhensit dhe aplikantit.

Nënshkrimi i kontratës së punës.

Per vëndet jashte BE (Plotësim dokumentesh për aplikim për vize)

Na kontaktoni...

Ne ju shoqërojme hap pas hapi!

Alida Jata


Unë quhem Alida Jata, Themeluese dhe Menaxhere e Era Consulting.

Une flas shqip, gjermanisht, anglisht dhe pak spanlisht

Studimet Bachelor, i kam perfunduar në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Dega Gjermanisht për Përkthim dhe Interpretim.

Qe prej vitit 2018, jam e vetëpunësuar si rekrutuese e punonjsve të kualifikuar.

Av. E. Hamitaj


Av.Eva Hamitaj, përfundoi studimet ne 2011 ne Universitetin e Tiranës, Master Shkencor, dhe ne vitin 2013 u licensua me titullin Avokate ne Dhomen Kombëtare te Avokatise.

Ne cilat fusha ndërmjetësojmë?

Gjetja e punonjsëve të duhur

Eshtë komplekse dhe të merr shumë kohë, sidomos kur bëhet fjalë për punësim të përkohshëm.

Pikërisht për këte arsye është themeluar Kompania jonë, qe të ju mbështesim në këte fushë.

Shërbimet tona

Ne bashkojmë Profesionistët dhe Kompanite

Profesionet:

Më poshtë ju sjellim profesionet që kerkohen në Gjermani...

Ne gjejmë punën që ju përshtatet.

Ne ofrojmë kurse përgatitore të gjuhës gjermane.

Cfarë ofrojmë ne:

Bashkëpunimi jonë me
Klientët, Kandidatët dhe Partnerët e Biznesit, na karakterizon:

Blogu ynë

Këtu do të gjeni informacione, intervista dhe histori. Që tani e tutje jeni gjithmonë të përditësuar dhe ndiqni të gjitha zhvillimet.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin