Çertifikatë vlerësimi për kualifikimet universitare të huaja

diploma, graduation, contract-1390785.jpg

Çfarë është vlerësimi i certifikatës? Vlerësimi i certifikatës është një dokument zyrtar i lëshuar nga Zyra Qendrore për Arsimin e Huaj (ZAB) që përshkruan një kualifikim të huaj të arsimit të lartë dhe vërteton përdorimin e tij profesional dhe akademik. Një vlerësim i certifikatës ZAB synon të lehtësojë aksesin tuaj në tregun gjerman të punës […]

Adresa të rëndësishme

white male, 3d model, isolated-1992584.jpg

Në këtë faqe do të merrni përmbledhjen e adresave të rëndësishme dhe detajet e kontaktit Ambasada Gjermane in Tirana, Albanien Adresse: Blloku I Ambaasadave, 1001 Tirane, Albanien   WEB: tirana.diplo.de Ambasada Gjermane in Kosovo Adresse: Blloku I Ambaasadave, 1001 Tirane, Albanien WEB: pristina.diplo.de Ambasada Gjermane in Mazedonien Adresse: Lerinska 59, Skopje 1000, Maqedonia e veriut […]

Mungesa e aftësive në Gjermani

workstation, home office, computer-405768.jpg

Vlerësimi, përkufizimi, numrat “Mungesa e punëtorëve të kualifikuar po bëhet një vrasës qarkullimi për Gjermaninë”, “Mungesa ekstreme e punëtorëve të kualifikuar: në cilat profesione mund të gjesh një punë menjëherë” ose: “Do të ketë një mungesë prej tre milionë punëtorësh të kualifikuar deri në vitin 2030”. Peizazhi mediatik në Gjermani aktualisht është plot me histori […]