Si mund të
ju ndihmojmë?

Personi ynë i kontaktit në Shqipëri
Katerina Gjika

Adresa

Rruga e Durresit 53, 1001 Tirana

Email

Personi ynë i kontaktit në Gjermani
Alida Jata

Adresa

Sedanstr 1, 42275 Wuppertal

Nr.Kontakti

Email

Nëse ju nevojitet informacion, jeni te lutur te na kontaktoni.

Mund të plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do ju pergjigjemi sa me shpejtë të jete e mundur.
Presim të bashkëpunojmë me ju. Jemi të lumtur të ju ndihmojmë. Shpejtë dhe pa komplikime.

Ndërmjetësim Punësimi

Dëshironi ndryshim në karrierën tuaj, por po shpenzoni shumë kohe duke dërguar aplikime dhe prap se prapë nuk keni gjetur punën e duhur?Ju mund ti kurseni vetes punët e lodhshme përmes ofertave për punë.

Ne si ofrues te shërbimit të personelit, do të gjejmë punen qe ju përshtatet. Qoftë ne Logjistike, Sektorin Tregtar, Gastronomi apo ne nje fushë tjetër.

Ju ofrojmë mundësine e punësimit te perhershëm.

Mos kerkoni më tej për punën tuaj të endrrave, sepse ne do ta gjejmë atë për ju.